Otel, Restoran ve Kafe Sahipleri Neden Kaliteli (Fine) Porselen Tercih Etmeli? - Lymon home

Otel, Restoran ve Kafe Sahipleri Neden Kaliteli Fine Porselen Tercih Etmeli?

Üst düzey rafine otel, restoran ve kafe işletmecileri çoğunlukla kaliteli  (fine) porselen ürünleri tercih eder. Peki bu tercihin neden önemli olduğunu ve sebeplerini biliyor musunuz? Öğrenmek için doğru yerdesiniz, haydi başlayalım.

Herşeyden önce  kaliteli (fine) porselen ekipman yemek ve içecek sunumlarını daha sofistike hale getiren zarif bir tercihi yansıtır. Kaliteli (fine) porselen yine önceki yazımızda da anlattığımız üzere temizlik ve hijyen açısından seramik ve stoneware ürünlere göre çok daha avantajlıdır ve temizliği, bakımı ile muhafazası da bir hayli kolaydır.

Şıklık ve kararlılığı bir arada bulabileceğiniz kaliteli (fine) porselen sofra ekipmanlarıyla son 30 yıldaki yeni teknolojiler sayesinde tanıştık. Bu sayede odukça gelişmiş ürünler piyasadayken ve bunları kolaylıkla elde etmek mümkünken, neden bundan mahrum kalmak isteyesiniz ki? Haliyle kaliteli (fine) porselen günümüzde sağduyunun size fısıldayacağı en makul ve maliyet etkin yatırım seçeneği olarak kendini göstermektedir. 

Zira beyazlık, sertlik ve parlaklık gibi sofistike ve rafine ürün olması sebebiyle size sunduğu avantajları bir yana mutfaklarda kaliteli (fine) porselenin tercih edilmesi hijyen ve temizlik açısından da oldukça önemlidir. Kaliteli (fine) porselenin tercih edilmesi, gerek marka kimliğine ve müşteri memnuniyetine önem veren işletmelerce olsun gerekse sağlığına ve kişisel temizliğine ve bakımına önem veren ev kullanıcılarınca olsun COVID-19 küresel salgınından daha yeni çıkmış herkes için ilk tercih sırasına konulmalıdır. Zira, sağlığı korumanın ne kadar önemli olduğu ve sağlığın kaybedilirse yeniden kazanılmasının da bir hayli güç olduğu tartışmasız bir gerçektir.

 Sade, Zarif, Sofistike ve Şık: Her Zevke Göre Porselen Parçaları

Düşünün, gerek arkadaşlar arasında mütevazi bir yemek gerekse önemli bir davette yüzlerce konuğu ağırlama da olsun  her iki durumda da  kaliteli (fine) porselen size çeşitli seçenekleri sunacaktır. Kaliteli (fine) porselen koleksiyonlarla hem sade ve yalın bir dokunuşla mütevaziliği elde edebilirsiniz hem de rafine bir ortamın en etkileyici parçası olarak yemek sunumlarınızı en üst seviyeye taşımanız da mümkündür. Bu iki yönü marka kimliğine ve müşteri memnuniyetine önem veren işletmeler ve sağlığına ve kişisel temizliğine ve bakımına önem veren ev kullanıcıları açısından kaliteli (fine) porseleni eşsiz bir konuma getirir.

Herşey bir yana kaliteli (fine) porselen zamansız bir güzellikle gelir. Özellikle beyaz porselen koleksiyonları adeta zamansız sadeliğin doruklarında gezinmeniz için tasarlanmış eşsiz parçalardır. 

Lymon home online mağazasında satılan fine porselenlerin kimi koleksiyonlarında olduğu gibi el işçiliğiyle boyanmış ve her porselenin kendine özgü dokusu ve kuşak süslemesi de söz konusuysa beyaz rengin narin bir dokunuşla stilize edilmiş olması sizi zamansız sadelik ve güzelliğin modern bir kimlik kazanmış rafine haline istemsiz bir şekilde çekecektir.

Beyaz renkte olduğu kadar günümüzde renk renk ve beyaz ile çeşitli renklerin kombine edildiği çeşitli doku ve desenlerde porselenler bulmakta fine porselen söz konusuysa gelişen teknolojiyle birlikte artık sizin için tercihinin düşünülmesi zorunlu olan bir seçenektir.  Lymon home zamansız beyaz klasiklerde olduğu gibi sizi modern, rafine ve rengarenk  çeşitleriyle de mutfaklarda ve yemek sunumlarında asla yalnız bırakmaz. Sofistike, modern ve şehirli insanın kendine özgü duruşunu ve kişiliğini tamamlayıcı kaliteli ve rafine eşya ve aksesuar arayışında Lymon home mutfak için sizin en büyük çözüm ortağınızdır.

Sağlamlık, Dayanıklılık ve Direnç

Kaliteli (fine) porselenler narin ve zarif ekipmanlardır. Ayrıca bu 2 husus kaliteli (fine) porselenin karakterinin eşsiz bir tamamlayıcı özelliğidir. Ancak bu asla zayıflık ve kırılganlık olarak düşünülmemelidir. Aksine kaliteli (fine) porselen diğer porselen çeşitlerine göre çok daha dayanıklı ve kırılmaya, çizilmeye ve solma ile renk atmalarına karşı oldukça dirençlidir.  Kaliteli (fine) porselen size yumuşak ve hoşa giden bir dokunuş hissi vermelidir. Günümüz rafine ve fine kalite derecesindeki porselen üreticilerinin en önem verdiği hususların başında malzeme dayanıklılığı ve direnç vardır. Bunu sağlamak için gerekli hassas ham maddeler ve fırınlama süreçlerindeki mahareti ise her porselen üreticisinin sağlayabileceğini söylemekse oldukça zordur. Dayanıklılık ve direnç sahibi fine porselenlerin muhafazası kolaydır ve istiflenebilirler. Çizilmelere ve ilk günkü kondisyonlarını korumada  kolaylık ve rahatlık bir diğer avantajlarıdır. Bunlarsa siz otel, restoran ve kafe işletmecilerine mutfak eşyası yatırımının ve maliyetlerinin azalması olarak çeşitli faydalar sağlar. Sağlam ürün sağlam yatırımdır ve uzun yıllar ilk günkü gibi kullanabilmeniz için kaliteli (fine) porselen tercihi önemini anlatıldığı gibi rahatlıkla ortaya koymaktadır.

 Temiz ve Daha Hijyenik 

Otel, restoran veya kafe gibi işletmelerde müşteri memnuniyeti ve sofistike bir marka kimliği oluşturmak önemlidir. Bunu başarmanın anahtarı ise temizlik ve hijyen hususunda müşteriyi ve tüketiciyi güçlü bir şekilde ikna edebilmektir. Elbette temizlik konusu ev kullanımı için de önemlidir ve 5 yıldızlı otel ve Michelin yıldızlı restoran seviyesinde şık ve göz alıcı yemek sunumları yapmak isteyen ev kullanıcısı da temizlik ve hijyen için kaliteli (fine) porselen tercih etmelidir.  Özellikle de COVID-19’un hayatımıza girmesinden sonra temizliğe ne kadar önem verilmesi gerektiğini hepimiz iyice kavramış olduk. Mutfak eşyaları üzerinde uzun süre barınabilen mikroplar söz konusuyken günümüzde salgınlardan kaçınabilmek bir hayli zor bir iştir.  Bunu başarabilmek için pek çeşitli çareler aradığımız şu günlerde kaliteli (fine) porselen iyi bir seçenek olarak belirmektedir. Kaliteli (fine) porselen boşluksuz ve geçirgen olmayan yapısı sebebiyle saf  ve hijyenik bir malzemedir. Porselen homojen ve geçirgen olmayan bir yüzeye sahip olduğu için kir gibi kontamine maddelerin kendisine nüfuz etmesine asla izin vermez. Ancak, oldukça gözenekli ve boşluklu bir yapıya sahip seramik malzemeler ve stoneware ekipmanlarda ise durum tam tersidir. Bu iki malzeme tıpkı bir yumurta kabuğunun etrafındaki kir vb. partikülleri emmesi gibi bir davranış paternine sahip olduğundan temiz tutulmaları oldukça zor ve zahmetlidir. Bu yüzden kaliteli (fine) porselen ekipmanları temiz tutmak daha az uğraş ve çaba gerektirir. Bu da bir işletme için hem maliyet avantajı hem de iş gücünün daha efektif kullanılması anlamına gelmektedir. Ev kullanıcı için ise kafa rahatlığı ve huzur anlamını taşır.




Bloga dön

Yorum yapın

Yorumların yayınlanabilmesi için onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın.